Târgul Produs de Cluj ajunge pentru prima dată la Mediaş

Târgul Produs de Cluj ajunge pentru prima dată la Mediaş
Târgul Produs de Cluj ajunge, în acest sfârşit de săptămână, pentru prima dată la Mediaș.

Târgul va reuni aproximativ 70 de producători și artizani clujeni, precum și invitați speciali din județul Sibiu și din majoritatea județelor Transilvaniei.

Expozanții prezenți la eveniment vor oferi vizitatorilor, la preț de producător, brânzeturi, preparate din carne de porc, dulcețuri, ciocolată de casă, turtă dulce, siropuri, ceaiuri și sucuri naturale, toate preparate în mod tradițional în gospodăriile proprii, după rețete autentice, păstrate cu sfințenie și transmise din generație în generație.

Nu vor lipsi nici produsele realizate din lavandă, uleiurile presate la rece, mierea de albine și alte produse apicole. Cei care apreciază tradițiile populare vor putea achiziționa costume populare din toate zonele folclorice ale Transilvaniei, obiecte sculptate din lemn, bijuterii lucrate de mână, icoane, păpuși și obiecte de marochinărie.

Cei mai mici vizitatori ai târgului vor avea parte de o mulțime de activități distractive, ateliere de sculptură în fructe și legume, spectacole de magie, un minunat și modern parc de distracții cu trenulețe și carusele special concepute pentru ei dar și pentru amatorii de senzații tari.

Vizitatorii târgului Produs de Cluj vor avea ocazia să savureze gustoasele preparate pregătite la grătar de cei mai mari specialiști în domeniu și să urmărească spectacolele folclorice susținute de artiști și ansambluri folclorice de renume din județul Cluj.

Comenteaza