Tarom: Din cauza aglomeraţiei, formalităţile din aeroport durează mai mult

Tarom: Din cauza aglomeraţiei, formalităţile din aeroport durează mai mult
Compania îi roagă pe pasageri să se prezinte la aeroport cu cel puţin două ore înainte de plecarea cursei, aşa cum este prevăzut în condiţiile de călătorie, pentru a evita aglomeraţia şi a scurta timpul de aşteptare, dat fiind că în această perioadă există un număr foarte mare de pasageri.

În ultima perioadă, numărul mare de pasageri, atât pe cursele regulate, cât şi pe numeroasele curse charter efectuate de Tarom în această perioadă a dus la înregistrarea unui timp de aşteptare mai mare decât de obicei, pentru efectuarea formalităţilor de check-in în aeroport.

Compania Tarom preccizează că există posibilitatea de a efectua check-in atât online, pe site-ul www.tarom.ro, cât şi la chioşcurile de self-checkin din aeroport "Regretăm toate aceste inconveniente, şi asigurăm pasagerii că depunem toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii şi pentru efectuarea tuturor curselor fără întârzieri", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Conform Mediafax, comunicatul Tarom vine după ce, în această dimineaţă, la ghişeele de check-in de la Aeroportul Otopeni s-au format cozi lungi, astfel că, din cauza timpului mare de aşteptare, o parte a pasagerilor au pierdut zborurile. Unii dintre ei au spus că nu au prins cursa pentru care aveau bilet deşi veniseră la aeroport cu două ore înainte de plecarea avionului.

Etichete
Comenteaza