TAROM: Zborul București - Oradea a aterizat la Cluj din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

TAROM: Zborul București - Oradea a aterizat la Cluj din cauza condiţiilor meteo nefavorabile
| Foto: flightradar24/ebihoreanul.ro

Într-un drept la replică trimis redacției Ziua de Cluj, TAROM precizează că decizia comandantului de a ateriza la Cluj-Napoca aeronava care efectua un zbor de la București la Oradea, a fost luată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. 

În urma informațiilor apărute în conținutul articolului de presă O cursă Tarom Bucureşti - Oradea a aterizat la Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat, Compania TAROM informează că respinge cu vehemență aspectele cuprinse în cadrul acestuia și își exercită dreptul la replică.

"Zborul TAROM RO 627 București-Oradea din data de 15 Martie 2023 a fost redirecţionat pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj în urma deciziei comandantului aeronavei. Menţionăm că decizia a fost luată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care nu îndeplineau criteriile minime pentru o apropiere pe pista indicată de turnul de control şi respecta întocmai normele şi procedurile de siguranţă şi securitate în aviaţia civilă.

De asemenea, subliniem faptul că siguranţă şi securitatea pasagerilor şi a echipajului TAROM nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Apreciem reacţia rapidă a comandantului cursei şi profesionalismul cu care a tratat această situaţie şi ne exprimăm regretul pentru disconfortul creat pasagerilor care au efectuat ulterior,pe cale terestră, călătoria spre destinaţia finală, cărora le adresăm mulţumiri pentru înţelegerea şi încrederea acordate. Totodată, reiteram faptul că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure", a transmis TAROM.

 

Comenteaza