Taxa pe valoarea adăugată, disecată la Cluj

Taxa pe valoarea adăugată, disecată la Cluj

Ministerul Economiei şi Finanţelor (MEF) şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) vor organiza în 2 septembrie la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj conferinţa „TVA după aderare”, în cadrul proiectului InfoTVA.

 

„Clujul este o zonă într-o evidentă efervescenţă economică, de aceea este o locaţie foarte potrivită pentru a începe seria de toamnă a conferinţelor InfoTVA. Sunt convins că vom avea parte de discuţii foarte dinamice, din care noi înşine vom afla cum s-au adaptat contribuabilii la perioada de postaderare”, a declarat Cătălin Doică, secretar de stat în MEF.

 

„Ne dorim să creăm o legătură directă, reală, între administraţia fiscală şi contribuabili, iar aceste conferinţe ne ajută să aflăm care sunt nelămuririle, interesele şi nevoile plătitorilor de taxe”, a precizat Eugen Ciorici, vicepreşedinte ANAF.

 

Conferinţa de la Cluj-Napoca este a cincea din seria de conferinţe dedicate contribuabililor, organizate în cadrul programului InfoTVA, finanţat de Uniunea Europeană, prin Phare. Programul se derulează în perioada ianuarie – noiembrie 2008, bugetul alocat este de 600.000 de euro.

Comenteaza