Taximetrist fals, rămas pe drumuri 6 luni. L-au prins cu clienți, dar fără acte

Taximetrist fals, rămas pe drumuri 6 luni. L-au prins cu clienți, dar fără acte
| Foto: Arhiva

Polițiștii clujeni au depistat în trafic un bărbat în timp ce transporta persoane în regim de taxi, fără a deține documentația necesară.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu polițiștii Secției 4 Poliție Rurală, au continuat miercuri acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și verificarea respectării prevederilor legale în vederea împiedicării pandemiei SARS COV 2.

În cadrul acțiunii, oamenii legii au depistat în traficun conducător auto, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce efectua activități de transport persoane în regim de taxi, fără a deține documentația necesară în acest sens.

Cel în cauză a fost sancționat conform Legii nr.38/2003, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, plăcuțele cu numerele de înmatriculare, dar și cu măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pe o perioada de 6 luni.  

Totodată, în cadrul acțiunii desfășurate în intervalul orar 11.00– 13.00,  politiștii au legitimat peste 40 de persoane, iar pentru abaterile de la normele de conviețuire socială sau privind regulile de circulație rutieră, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, tot miercuri, între orele 17.00 – 19.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Cluj, au acționat în comuna Feleacu, sat Vâlcele. Au fost legitimate peste 40 de persoane și verificate 34 de autovehicule.  

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, fiind înregistrate abateri de la normele de conviețuire socială, ordine și liniște publică și ale legislației rutiere, unui conducător auto fiindu-i astfel suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Comenteaza