Tentativă de evadare la închisoarea din Gherla. Metoda, à la Hollywood

Tentativă de evadare la închisoarea din Gherla. Metoda, à la Hollywood

Un deţinut a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla, dar a fost prins. O echipă a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor se află la penitenciarul clujean pentru a cerceta cazul.

 

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la Penitenciarul Gherla a fost înregistrată joi o tentativă de evadare. 

„Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei”, se arată în comunicatul ANP.

Pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul, o echipă a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a mers la Penitenciarul Gherla. 

De asemenea, Poliția municipiului Gherla, a fost sesizată, joi, de către conducerea Penitenciarului Gherla, despre faptul că un b[rbat de 26 de ani, deținut în penitenciar, ar fi încercat să evadeze din celula în care era cazat.

 

Comenteaza