Test drive pe autostrada-muzeu de lângă Cluj. De ce nu va fi circulabilă FOTO/VIDEO

Test drive pe autostrada-muzeu de lângă Cluj. De ce nu va fi circulabilă FOTO/VIDEO
Lucrările la tronsonul Gilău - Nădăşelu au fost demarate în august 2014, fiind realizate de asocierea UMB Spedition - Tehnostrade. Costul se ridică la 59 de milioane de euro, iar finanţarea este asigurată doar de la bugetul de stat.

''Cei 8,7 km din Autostrada Transilvania între Gilău și Nădășelu sunt aproape gata. Un coleg norocos din organizația noastră i-a testat și acum puteți vedea și voi cum se simte acest drum de la volan. Însă va mai trece măcar un an, din acest moment, până când vom circula și noi pe aici. Așa că vom avea multe luni de zile de așteptat până când podul Gilău peste Someș va fi gata, pod care va face operațional acest segment, conectându-l de restul Autostrăzii 3.

În acest moment așteptăm semnarea contractului, după ani de zile de bâlbe și demonstrații de incompetență din partea autorităților. Deja am pierdut două luni. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu a reușit până acum să semneze contractul, deși a confirmat un câștigător pentru acest "ciot" lipsă încă de la începutul lunii iulie", scriu reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură. 

Amintim că, în luna mai 2017, sensul giratoriu al nodului Nădășelu a fost deschis circulaţiei auto.

Comenteaza