Mai mulți tineri au fost prinși băuți la volan într-o singură noapte. Aparatul etilotest a indicat valori mari

Mai mulți tineri au fost prinși băuți la volan într-o singură noapte. Aparatul etilotest a indicat valori mari
| Foto: Arhiva / stiripiatraneamt.ro

Polițisții clujeni au oprit într-o singură noapte, la un interval scurt de timp, doi șoferi pe care i-au testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii din Câmpia Turzii au oprit pentru verificări, la data de 12 februarie, în jurul orei 02:20,un tânăr de 21 ani care se deplasa cu autoturismul în localitatea Tritenii de Jos.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii l-au condus pe tânăr la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Polițiștii din municipiul Gherla au testat, în aceeași dată, la ora 03:30, cu aparatul etilotest pe un șofer, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa pe strada Parcului. Aparatul a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza