Tişe: Lucrările la autostradă vor continua atât timp cât va fi guvernarea PDL

Tişe: Lucrările la autostradă vor continua atât timp cât va fi guvernarea PDL
Construcţia autostrăzii Transilvania este capitală pentru judeţul Cluj, subliniază preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, care precizează că Radu Berceanu “nu ştie ce vorbeşte” când afirmă că autostrada Transilvania nu ar reprezenta o prioritate pentru România.

"Domnul Berceanu nu ştie ce vorbeşte când afirmă că autostrada Transilvaniei nu este o prioritate pentru România. Ambele autostrăzi (autostrada Transilvania şi coridorul 4, n.red.) sunt prioritare. România trebuie să urgenteze construcţia amândurora, ambele sunt la fel de importante, nu este una mai prioritară decât cealaltă. Orice autostradă este importantă, numai să se facă. Pentru Cluj autostrada Transilvania este capitală, lucrările trebuie să continue şi vor continua atât timp cât va fi guvernarea PDL, în numele altei guvernări nu pot să vorbesc", a precizat Alin Tişe.

Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marţi că autostrada Transilvania nu reprezintă o prioritate în domeniul construcţiei de autostrăzi, arătând că România fi trebuit să se concentreze pe construcţia Coridorului european IV. Declaraţia a fost făcută la Craiova, în cadrul unei dezbateri a Comitetului Naţional de Dezvoltare.

Comenteaza