Tişe: trei firme interesate să-şi pună numele pe Cluj Arena. Vezi care sunt VIDEO

Tişe: trei firme interesate să-şi pună numele pe Cluj Arena. Vezi care sunt VIDEO
Consiliul Judeţean din Cluj negociază cu trei companii interesate să-şi pună numele pe noul stadion Cluj Arena, a dezvăluit în acestă seară preşedintele instituţiei, Alin Tişe.

Este vorba de producătorul clujean de medicamente Terapia Ranbaxy, de compania telecom Vodafone şi de Banca Transilvania.

Tişe spune însă că nici una dintre cele trei companii nu a avansat o sumă în solicitarea adresată Consiliului Judeţean, astfel că pentru stabilirea acestei cifre vor trebui purtate negocieri. "Am primit solicitările şi am stabilit că ne vom întâlni săptămâna viitoare şi vom vedea ce sume pot fi date", a spus Tişe, care apreciază că este vorba de "câteva sute de mii de euro" anual. Totodată, contractul pentru atribuirea denumirii stadionului va trebui semnat pe mai mulţi ani, pentru că "nu poţi schimba denumirea în fiecare an". "E important să reuşim, dincolo de dragostea faţă de o echipă sau de alta, să facem bani şi din nume. Oamenii trebuie să înţeleagă că, dacă nu, aceşti bani vor trebui scoşi din altă parte", a conchis tişe.

Comenteaza