Titularizarea 2011 cu camere video. "Nu s-a mai întâmplat niciodată în ultimii cinci ani să nu copieze nimeni"

Titularizarea 2011 cu camere video.
Preşedintele Comisiei de titularizare de la "Lucian Blaga" spune că niciun candidat la examenul supravegheat video din 2011 nu a fost prins copiind.

Absente la bacalaureatul de la Cluj, camerele de supraveghere au fost puse în funcţiune la examenul de titularizare de astăzi. Efectul a fost cel scontat: niciun candidat nu a fost prins copiind. "Nu mi s-a întâmplat niciodată în ultimii cinci ani să nu fie cineva scos din examen pentru fraudă", a spus Laura Tomescu, directorul Liceului "Lucian Blaga" şi preşedintele Comisiei de titularizare de la acest liceu.

La "Blaga" au fost aşteptaţi 458 de dascăli, dar 150 nu s-au prezentat la examen. Ei au dorit să devină profesori de limba română, limbi străine, arte, religie şi educaţie fizică. "Candidaţii au ignorat camerele de supraveghere, nu s-a observat nicio schimbare de comportament a lor în timpul examenului", a declarat Laura Tomescu.

"ISJ Cluj organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul preuniversitar clujean. În acest an avem 1.438 de posturi didactice disponibile, dintre care complete 885, iar incomplete, 553. Dintre aceste posturi, titularizabile sunt 65", a declarat Horia Corcheş, purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj. El a adăugat că la concursul de titularizare s-au înscris în acest an 2.019 candidaţi.

Comenteaza