TNL Cluj a oferit o masă caldă pentru persoanele defavorizate

TNL Cluj a oferit o masă caldă pentru persoanele defavorizate
80 de persoane aflate în Centrul de Găzduire Temporară de pe Strada Oașului și de la Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă din Municipiul Cluj-Napoca au beneficiat de o masă caldă gătită de TNL Cluj.

TNL Cluj în parteneriat cu Asociația "Misionarii lui Padre Pio" din Cluj-Napoca, au fost prezenți la Centrul de Găzduire Temporară de pe Strada Oașului unde au fost gătite peste 80 de porții de mâncare caldă (ciorbă și felul secundar) pentru persoanele defavorizate care frecventează atât acest centru cât și Centrul Social de Urgență de pe Strada Dragoș Vodă.

Tinerii liberali au contribuit la achiziționarea materiei prime și la acțiunea de preparare a mâncării pentru aceste persoane. Asociația "Misionarii lui Padre Pio" derulează de trei ori pe săptămână (luni, miercuri și vineri) astfel de programe prin care toți cei care doresc pot face o faptă bună în mod voluntar, prin oferirea unei mese calde oamenilor aflați în nevoie.

"În numele meu și al colegilor din TNL Cluj, mulțumesc Asociației "Misionarii lui Padre Pio" pentru șansa pe care ne-a oferit-o de a ne implica într-o astfel de campanie. Ne-am bucurat să putem oferi celor 80 de beneficiari nu doar o masă caldă ci și un zâmbet și o vorbă bună. În aceste vremuri în care individualismul este din ce în ce mai persistent, cred că solidaritatea și empatia trebuie să renască și să ne ghideze inclusiv pe noi, tinerii politicieni. Felicităm Asociația pentru tot ceea ce realizează pentru persoanele defavorizate și îi asigurăm de sprijinul nostru și pe viitor" a declarat președintele TNL Cluj, Maria Forna.

 

 

Comenteaza