News alert Toate restaurantele din food-court-ul Vivo Cluj, închise de Protecţia Consumatorilor!

Toate restaurantele din food-court-ul Vivo Cluj, închise de Protecţia Consumatorilor!

Inspectorii au controlat zona food court din VIVO Cluj în urma unor reclamaţii, iar ceea ce au găsit i-a determinat să închidă urgent toate restaurantele.

Protecţia Consumatorului a pus lacăt miercuri pe toate restaurantele din zona de food court a mall-ului Vivo Cluj-Napoca.

Inspectorii aflaţi în control la mall-ului din Floreşti au găsit gândaci, atât vii, cât şi morţi, în întreaga zonă de restaurante şi fast-food-uri din Vivo Cluj.

Oamenii legii au luat imediat cea mai drastică măsură, una care nu convine deloc managerilor Vivo sau patronilor de la Immofinanz: au pus lacăt pe zona de food-court!

Vestea incidentului vine cum nu se poate mai prost pentru cunoscutul centru comercial, după ce procesul de renovare prin care trece a transformat în această vară o parte din mall în şantier, a dus la închiderea temporară unor magazine şi i-a nemulţumit pe clienţii Vivo.

Vivo este brand-ul de centre comerciale din România şi Polonia al companiei Immofinanz. Nici Vivo Cluj-Napoca, nici Immofinanz nu au venit, până la ora publicării articolului, cu vreo explicaţie oficială în legătură cu această situaţie.

Comenteaza