Tot mai mult alcool la volan! Cum a fentat moartea un clujean după ce un şofer băut i-a tăiat calea

Tot mai mult alcool la volan! Cum a fentat moartea un clujean după ce un şofer băut i-a tăiat calea

Un clujean a postat pe internet imaginile care surprind momentul în care o maşină condusă de un şofer băut îi taie calea şi apoi dispare. 

Incidentul rutier a avut loc, joi, pe drumul dintre Florești și Gilău. Şoferul a reuşit să evite impactul cu maşina care i-a tăiat brusc calea şi, pentru că şoferul vinovat nu a oprit, a plecat în urmărirea acestuia.

"Azi 04 Oct. mergeam din direcția Florești spre Gilău. La intersecția cu drumul spre Someș înainte de OMV de pe sensul opus mi-a tăiat față Audi A6 CJ-27-LIV fără să se asigure. Am reușit să evit un impact la limită nici mie nu-mi vine să cred că am scăpat fără nici o daună. Binenteles că șoferul de la Audi nu a oprit, am mers după el și nu mică mi-a fost mirarea când am coborât să constat că șoferul de la Audi se clătina și duhnea a băutură (și-a cerut scuze). Am sunat la 112 pentru că nu mi se părea normal că acest șofer să mai pună în pericol și alți participanți la trafic, în timp ce vorbeam la telefon șoferul băut s-a urcat la volan și a plecat mai departe. Sunt curios dacă poliția a luat vreo măsură, la telefon mi s-a spus că vor trimite pe cineva acolo", a scris Gelu Saracut pe pagina de Facebook, Info Trafic jud. Cluj.

Cazurile în care şoferi băuţi se urcă la volan sunt tot mai dese la Cluj

În urmă cu câteva zile, trei persoane şi-au pierdut viaţa la ieşirea din Huedin spre Oradea în urma unui accident produs de un şofer băut.

În noaptea dispre joi spre vineri, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani, din Câmpia Turzii, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut, miercuri, pentru 24 de ore un şofer care circula sub influența alcoolului și avea dreptul de a conduce anulat. Acesta a fost oprit şi în zona Podului Calvaria din Cluj-Napoca şi a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Tot miercuri, în jurul orei 23.00, poliţiştii au depistat în Turda, un bărbat de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazul, în timp ce conducea un autoturism, deşi permisul de conducere îi era anulat şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Comenteaza