Trafic de droguri la Cluj. Un bărbat, arestat pentru 30 de zile

Trafic de droguri la Cluj. Un bărbat, arestat pentru 30 de zile

Un bărbat a fost arestat preventiv, în urma a trei percheziții efectuate de poliţiştii din Cluj-Napoca la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat, vineri, trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 - 2018, cei în cauză, persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi procurat, comercializat şi deţinut pentru consum propriu substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite circa 10 grame de substanțe psihoactive, 1 gram de cannabis, 1.600 de lei, instrumente de consum, un laptop și telefoane mobile.

Polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de aducere, iar unul dintre cei implicați, un bărbat, de 30 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurori, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Cluj, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. La acțiune au participat și luptători de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza