Trafic întrerupt pe Cluj-Oradea timp de o oră. Se scoate din șanț TIR-ul implicat în accidentul mortal din Bologa

Trafic întrerupt pe Cluj-Oradea timp de o oră. Se scoate din șanț TIR-ul implicat în accidentul mortal din Bologa

Traficul a fost oprit zeci de minute pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, pentru repunerea pe roți și tractarea camionului răsturnat în afara carosabilului în urma accidentului de vineri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că traficul a fost oprit, la ora 11:00, "aproximativ 60 de minute pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, pentru efectuarea manevrelor de repunere pe roți și tractare a unui ansamblu rutier răsturnat în afara carosabilului".

Se procedează la scoaterea camionului implicat în evenimentul rutier. IPJ Cluj a anunțat în jurul orei la 12:30, că momentan se circula alternativ pe un sens: "Se preconizează ca operațiunea să dureze peste două ore".

Reamintim că un cumplit accidentul s-a produs, vineri, 2 februarie, în jurul orei 09.00, pe DN1-E60, în comuna Poieni. În incident au fost implicate o autoutilitară și un camion, iar, în urma impactului, două persoane, aflate în autoutilitară, și-au pierdut viața.

"Polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă din direcția Huedin spre Oradea, de un bărbat de 51 de ani, din județul Harghita, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean de originie turcă, în vârstă 59 de ani. În urma coliziunii, cele două autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile", a transmis IPJ Cluj.

Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani și pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din județul Harghita.

Din nefericire, aceștia au suferit leziuni grave și nu au mai putut fi salvați. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACCIDENT MORTAL în judeţul Cluj: Impact între o autoutilitară și un autocamion / Bărbat cu leziuni incompatibile cu viața, altul încarcerat, inconştie

Comenteaza