Traficant de droguri clujean, arestat pentru 30 de zile. Deţinea peste 600 de pastile de ecstasy

Traficant de droguri clujean, arestat pentru 30 de zile. Deţinea peste 600 de pastile de ecstasy
Mascații și procurorii DIICOT Cluj au ridicat un traficant de droguri, care avea asupra lui 60 de pastile de ecstasy. De asemenea, la domiciliul acestuia, oamenii legii au găsit peste 600 de comprimate din aceeaşi substanţă.

Un bărbat din Cluj-Napoca a ajuns 30 de zile după gratii, după ce a fost prins de având asupra lui 60 de comprimate cu substanță activă MDMA.

Există suspiciunea ca inculpatul că P.C.M, a procurat şi deţinut în vederea consumului propriu cât şi a comercializării, în perioada octombrie noiembrie 2014, diferite cantităţi de droguri de mare risc. Potrivit oamenilor legii, drogurile erau comercializate pe raza municipiului Cluj - Napoca.

"În data de 24 noiembrie inculpatul P.C.M a fost depistat având asupra sa cantitatea de 60 de comprimate (substanţă activă MDMA) iar cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost găsită cantitatea de 600 de comprimate cu privire la care există suspiciuni că au în conţinut substanţa MDMA", precizează reprezentanţii DIICOT Cluj.

Totodată, procurorii D.I.I.C.O.T au luat măsura reţinerii faţă de inculpat, iar Tribunalul Cluj a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Etichete
Comenteaza