Traficant de droguri din Cluj, prins în timp ce-și ridica banii trimiși prin curier

Traficant de droguri din Cluj, prins în timp ce-și ridica banii trimiși prin curier

Un traficant de droguri din Cluj a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce procurorii DIICOT au stabilit că, pe lângă comercializarea de droguri în Cluj, acesta se ocupa și cu alimentarea cu marfă a unor traficanți din Galați.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus pe 5 și 8 octombrie 2020 reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată şi efectuare neautorizată de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive în formă continuată.

Ulterior, cei trei traficanți, unul din Cluj și doi din Galați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Traficantul din Cluj a fost prins în flagrant joi în momentul în care se ridica de la o firmă de curierat un pachet cu bani, reprezentând contravaloarea unui colet cu 1 kilogram de cannabis trimis la Galați.

Nu în ultimul rând, la locuinţa bărbatului din Cluj-Napoca au mai fost găsite două pungi vidate cu 30 de grame de marijuana, două cântare electronice, o armă airsoft, 48.530 de lei, 300 de dolari şi 335 de euro.

Acţiunea ofițerilor BCCO Galați a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj, al lucrătorilor de poliţie din cadrul IJP Cluj şi a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Comenteaza