Traficanţi de droguri prinși în Satu-Mare cu ajutorul unui câine din Cluj

Traficanţi de droguri prinși în Satu-Mare cu ajutorul unui câine din Cluj

Doi traficanţi de droguri au fost reținuți după ce au fost prinşi în flagrant delict cu ajutorul unui câine specializat din Cluj.

Un bărbat de 29 de ani şi şi o femeie de 30 de ani au fost reţinuţi, la Satu Mare, fiind bănuiți de trafic de droguri. Substanțele interzise au fost depistate cu ajutorul câinelui specializat din cadrul Direcţiei Vamale Cluj.

"Cu sprijinul poliţiştilor de frontieră şi al câinelui specializat din cadrul Direcţiei Vamale Cluj s-a trecut la controlul amănunţit al autovehiculului depistat, în caroseria acestuia fiind depistate 2 pungi în care se aflau 110 grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, respectiv 105 grame de substanţă de culoare brună, precum şi 1.200 de euro, 1.000 de lei şi un cântar de precizie. Substanţele interzise, susceptibile a fi ecstasy şi MDMA, ar fi provenit din Ungaria şi Germania şi ar fi urmat să fie comercializate pe raza municipiului Satu Mare. În urma extinderii cercetărilor, o femeie, de 30 de ani, a fost depistată în flagrant delict în timp ce oferea spre vânzare 63 de pastile ecstasy", au precizat reprezentanţii IPJ Satu-Mare.

Cele două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru de 24 ore. 

Comenteaza