Video Traficul clujean încinge spiritele. Doi șoferi s-au luat la harță în mijlocul drumului: „Au schimbat câteva palme, ca fetele”

Traficul clujean încinge spiritele. Doi șoferi s-au luat la harță în mijlocul drumului: „Au schimbat câteva palme, ca fetele”
| Foto: captură video

Doi șoferi s-au luat la ceartă pe una dintre cele mai aglomerate străzi din municipiul Cluj-Napoca. 

Pe pagina de Facebook „Info Trafic 24”, a fost postat un filmuleț (VIDEO la finalul articolului) cu doi participanți la trafic care se ceartă, iar potrivit postării, aceștia s-au și lovit. Implicați în incident se pare că au fost posesorul unui bolid de lux, cu numere de București, și un șofer de la o firmă de curierat.

„Traficul clujean este tot mai tensionat, iar nervii sunt întinși la maxim. Un bărbat s-a dat jos din mașina pe strada Teodor Mihaly, pentru a pune la punct un șofer Fan Curier. Cei doi s-au înjurat și au schimbat câteva palme ca fetele.

Cel mai probabil, înainte de acest incident a fost și o șicanate in trafic, iar la semafor cocoșii și-au arătat și mușchii. Strada Teodor Mihaly este una dintre cele mai aglomerate din oraș”, se arată în postare.

Comenteaza