Tragedie auto la Clujana. Şoferul consumase alcool şi a călcat pedala de acceleraţie

Tragedie auto la Clujana. Şoferul consumase alcool şi a călcat pedala de acceleraţie
O persoană a murit şi o alta a fost grav rănită, joi noaptea, în urma unui accident petrecut în zona Clujana din Cluj-Napoca. Şoferul vinovat de producerea tragediei consumase alcool şi a călcat pedala de acceleraţie: matorii spun că acul indicatorului era oprit la viteza de 200 km/h.

"La data de 11 ianuarie 2018, în jurul orei 23:40, pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost rănit grav. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat", tra smite IPJ Cluj.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Mărturiile martorilor la teribilul accident AICI! Tragedie auto la Clujana. Pasagerul BMW-ului a murit, organe aruncate pe caldarâm

Comenteaza