Tragedie la Cluj: s-a aruncat în gol de la etajul VI. Există suspiciuni că era drogat

Tragedie la Cluj: s-a aruncat în gol de la etajul VI. Există suspiciuni că era drogat
Un bărbat de 27 de ani s-a aruncat, azi dimineaţă, de la etajul şase al unui bloc de pe Calea Floreşti. Conform mărturiei prietenei lui, acesta consumase noaptea trecută marijuana.

UPDATE: Tânărul care s-a aruncat azi dimineaţă de la etajul VI al unui bloc de pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca a murit în jurul orei 14.00. la două ore şi jumătate după ce a fost băgat în sala de operaţie de către Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj.

Ştirea iniţială

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a fost anunţat de eveniment astăzi dimineaţă, la ora 7.08, după ce o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 declarând că un tânăr zace pe caldarâm, cu fracturi multiple, în stare de inconştienţă.

"Noi nu am intervenit de data aceasta, cazul fiind preluat de către Servicul de Ambulanţă al Judeţului Cluj. Din relatarea telefonică ştiu doar că nu se ştie dacă persoana s-a aruncat de pe un bloc ori de pe un stâlp," a declarat pentru Ziua de Cluj Ciprian Cornea, purtător de cuvânt al I.S.U. Cluj.

Referitor la caz, Horia Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj, ne-a declarat următoarele: „Tânărul s-a aruncat de la etaj, căzând în picioare, de la etajul VI, direct pe beton şi este la această oră în comă profundă. A fost stabilizat, intubat şi transportat cu un echipaj al nostru la U.P.U., cu traumatism cranio-cerebral acut şi politraumatisme, fiind în acest moment în sala de operaţie la Spitalul Judeţean, cu puţine şanse de supravieţuire."

"Conform primelor informaţii, un tânăr de 27 de ani din Beclean, jud. Bistriţa Năsăud, s-ar fi aruncat de la etajul VI al unui imobil de pe Calea Floreşti. Acesta a fost transportat la unitatea medicală. Se fac cercetări pentru stabilirea circumstamţelor exacte ale acestui eveniment," a declarat, la rândul său Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Un martor ocular, care a asistat la discuţia dintre iubita tânărului şi echipajul de poliţie sosit la faţa locului, ne-a măturisit, sub rezerva anonimatului, faptul că respectiva ar fi spus autorităţilor că pe parcursul nopţii trecute, înainte de a comite gestul, prietenul ei a consumat marijuana.

Comenteaza