Transylvania Music Event, pe linia de start. Totul despre primul festival organizat la Sala Polivalentă

Transylvania Music Event, pe linia de start. Totul despre primul festival organizat la Sala Polivalentă
Vineri şi sâmbătă, clujenii sunt aşteptaţi la cea de-a șasea ediție a Transylvania Music Event, eveniment ce va aduce pe scena nou construitei Săli Polivalente un duel între dance-ul anilor '90 şi electro-ul caracteristic scenei muzicale actuale. ZIUA de CLUJ vă prezintă tot ce trebuie să ştiţi despre festival.

 

În prima seară, Youth Party, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului, îi va avea pe Șuie Paparude, Golan, Chicane și, pentru prima dată în România, Rudimental. Cea de-a doua seară este dedicată generației celor de 25-35 de ani, iar scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansa în anii '90 în toate cluburile din România: SNAP!, Nana, Loona și Ice MC.

Pentru ca totul să decurgă perfect, artiştii invitaţi vor urca pe o scenă de 100 mp, instalația de sonorizare va avea o capacitate de peste 60.000 de wați, iar fanii vor putea urmări spectacolul și pe ecranele LED, ce vor avea o suprafață totală de 300 mp. Spectacolul de pe scenă va fi completat în ambele seri cu showuri cu lasere și flăcări, iar pentru momentele cheie ale concertelor au fost pregătite sute de kilograme de confeti.

Din calcul nu au fost uitat nici publicul. Spectatorii vor putea folosi gratuit parcarea subterană cu o capacitate de peste 400 de locuri, le vor fi oferite servicii de garderobă şi vor exista 15 baruri de unde să-şi cumpere diverse băuturi.

Atât artiştii ce vor performa în prima seară, cât şi cei din cea de-a doua seară urmează să aterizeze la Cluj în ziua în care este programat concertul lor, urmând să-şi facă proba oficială de sunet în Sala Polivalentă.

Ajuns la ediția a șasea, Transylvania Music Event este primul festival ce se va desfăşura în incinta noii Săli Polivalente şi unul din evenimentele ce susțin candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Comenteaza