Tranzacții cu bani falși la Cluj. Două persoane au fost reținute

Tranzacții cu bani falși la Cluj. Două persoane au fost reținute

Polițiștii BCCO Cluj-Napoca au desfășurat 3 percheziții în județele Cluj și Sălaj, la persoane bănuite de punerea în circulație a unor bancnote false.

"La data de 14 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au desfășurat 3 percheziții în județele Cluj și Sălaj, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune. Acțiunea polițiștilor a vizat 3 persoane bănuite că ar fi pus în circulație bancnote  contrafăcute, cu prilejul achiziționării de telefoane mobile de pe raza județelor Cluj și Sălaj", transmite IPJ Cluj.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, iar, sâmbătă, 15 februarie, cei doi au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul în acest caz este de 2500 euro, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, al Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Ștefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca.

loading...
Comenteaza