Udrea, după ce s-a interesat de pantofii Clujana: Folosesc cremele Gerovital şi prefer apa plată românească

Udrea, după ce s-a interesat de pantofii Clujana: Folosesc cremele Gerovital şi prefer apa plată românească
După ce s-a arătat de încălţămintea Clujana, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spune astăzi că la aproape orice produs importat se poate găsi un echivalent românesc de calitate. Ea a afirmat că foloseşte creme româneşti din gama Gerovital, produse la Cluj, şi consumă apă plată autohtonă.

"Eu sunt convinsă că la aproape orice produs pe care îl importăm găsim un echivalent la aceeaşi calitate făcut în România. Este posibil să încurajăm economia românească folosind produse româneşti. Cred că accentul va fi pus pe produsele alimentare cu preponderenţă, aici avem un potenţial uriaş în agricultura românească şi va trebui să vedem cum îi încurajăm pe producători", a spus Udrea.

Întrebată ce produse româneşti cumpără, Udrea a răspuns: "Gerovital. Folosesc cremele Gerovital şi le-aş recomanda tuturor. Efectele cremelor Gerovital sunt comparabile cu oricare altă cremă". Cremele respective sunt produse la Cluj, de fabrica Farmec.

Ea a mai spus că printre produsele autohtone pe care le preferă se numără şi apa plată. Vezi aici cum s-a arătat Udrea interesată de pantofii Clujana

 

Comenteaza