Uioreanu junior: a călcat strâmb, acum este student la Drept

Uioreanu junior: a călcat strâmb, acum este student la Drept
Alexandru Uioreanu s-a ambiționat după problema penală din adolescență, a luat o notă mare la Bacalaureat, iar acum este student la prestigioasa Facultate de Drept de la Universitatea Babeș-Bolyai, unde în vară a fost cea mai mare concurență pe locurile bugetate.

Uioreanu Jr., acum în vârstă de 19 ani, a fost aproape de a intra la buget, însă punctajul de la examen l-a dus câteva poziții sub linie, astfel că este student la zi, cu taxă, la Facultatea de Drept a UBB, scrie clujust.ro. Ce l-a determinat să facă o asemenea alegere? Chiar procesul în care a fost judecat și condamnat cu suspendare pentru trafic de cannabis. "Am ales Facultatea de Drept pentru că am fost foarte impresionat de procesul meu și am dorit să cunosc mai multe lucruri în acest domeniu . După aproape un semestru petrecut la facultatea de Drept a UBB , observ cât de important este de fapt acest domeniu și cât de multe ramuri de drept sunt. Acest sementru mi-a placut dreptul constituțional , deoarece cred eu Constituția României este cea mai importantă intr-un stat de drept, astfel că această materie mi s-a părut cea mai interesantă", a spus Alexandru Uioreanu.

Tânărul nu s-a rezumat la Drept și mai este student la distanță la Facultatea de Științe Politice a UBB, semn că sângele de politician liberal îi curge prin vene. Întrebat cum face față la două facultăți, Uioreanu Jr. spune că "modul de susținere a examenelor la Știinte Politice la ID, majoritatea examenelor fiind prin calculator , este foarte bine pentru mine. Avem si proiecte pentru unele materii, desigur nu la toate materiile este asa cu proiect. Am unele materii la care susțin examenele la facultate. Este greu, mult de citit , dar cred ca voi putea face față", a declarat fiul fostului președinte al Consiliului Județean, pentru clujust.ro.

În 2012, când Alexandru era prins de procurori cu cannabis, adolescentul avea situația școlară neîncheiată la cinci materii. După ce a ieșit din arest preventiv s-a pus cu burta pe carte și a obținut media 8,5 la Bacalaureat.

Etichete
Comenteaza