Ultimul drum pentru Alexandra, fetiţa ucisă de tatăl ei în Tarniţa FOTO / VIDEO

Ultimul drum pentru Alexandra, fetiţa ucisă de tatăl ei în Tarniţa FOTO / VIDEO
Circa 100 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Alexandra Lăpuşte, fetiţa de trei ani ucisă de tatăl ei în Tarniţa, săptămâna trecută.

Rude, prieteni ai familiei, dar şi necunoscuţi impresionaţi de drama familiei Lăpuşte au venit astăzi să îi aducă un ultim omagiu micuţei Alexandra.

Ceremonia de înmormântare a avut loc, la ora 11, la capela din Cimitirul Central. Pe parcursul slujbei religioase mai multe persoane au ieşit din capelă să ia o gură de aer, pe chipul acestora citindu-se durere şi indignare.

În jurul orei 11.30, la capelă a ajuns şi fratele de 17 ani, a Alexandrei, Claudiu, însoţit de trei prieteni. Băiatul a adus o coronă de flori pe care scria "Nu te voi uita niciodată. Fratele Claudiu".

Sicriul fetiţei a fost dus spre mormânt de o maşină RADP Serviciul Funerar, iar coroanele şi jerbele de flori au umplut maşina.

În faţa coloanei mortuare a stat mama fetiţei, Klaudia Nagy, care ţinea în braţe un ursuleţ alb de pluş, dar şi alte două femei, ce purtau un tablou cu chipul fetiţei.

Tot astăzi, va fi înmormântat şi băiatului de 15 ani, Flavius, în cimitirul din localitatea clujeană Berindu. Nicolae Lăpuşte, tatăl celor doi copii, va fi îngropat fără slujbă religioasă, mâine, în satul natal Lăpuşteşti.

Sâmbătă, câţiva clujeni au aprins lumânări în Piaţa Unirii, în amintirea celor doi copii ucişi în lacul Tarniţa.

Citeşte mai multe despre drama de la Tarniţa aici.

Comenteaza