Un angajat al fabricii DeLonghi din județul Cluj, confirmat cu COVID-19

Un angajat al fabricii DeLonghi din județul Cluj, confirmat cu COVID-19

Un angajat al fabricii DeLonghi din județul Cluj este infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei.

Astfel, potrivit dej24.ro, anunțul a fost postat în zona sălii de mese a fabricii de la Jucu și este adresat celorlalți angajați.

”Săptămâna trecută, în 06.04.2020, s-a înregistrat primul caz de COVID-19 pozitiv în rândul angajaților DeLonghi România, în zona Ansamblare Cafea. Persoana este internată în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și suntem în contact zilnic cu echipa medicală care o supraveghează”, se arată în anunț.

Se pare că este vorba despre o femeie din zona municipiului Turda.

Compania menționează și măsurile suplimentare luate în unitatea de producție:

”În fabrică au fost aplicate imediat după informare următoarele măsuri, suplimentare față de pachetul în funcțiune la acest moment: Izolarea tuturor colegilor care ar fi putut avea un contact direct sau indirect cu colega noastră în timpul transportului, la vestiare, la locul de muncă și în cantină. În total 45 de persoane au fost direcționate către medicul de familie pentru evaluarea situației personale; Dezinfecția suplimentară a vestiarului de femei și a autobusului cu peroxid și cloramină; În această săptămână, în urma evaluării riscurilor punctuale făcută împreună cu medicina muncii din fabrică, vom introduce noi măsuri suplimentare: dezinfectarea sistematică profesională a vestiarelor și a cantinei, dezinfectarea podelelor în zona de producție și autobuze cu mijloace individuale”, se mai arată în documentul citat.

Compania îndeamnă oamenii să poartă măști și să reducă la minim circulația în fabrică.

 

Comenteaza