Un avion a survolat timp de două ore aeroportul din Satu Mare, dar a aterizat la Cluj / Ce s-a întâmplat

Un avion a survolat timp de două ore aeroportul din Satu Mare, dar a aterizat la Cluj / Ce s-a întâmplat

O cursă aeriană de la Londra trebuia să aterizeze sâmbătă dimineață pe aeroportul din Satu Mare, dar a ajuns până la urmă la Cluj.

Cursa, cu zeci de persoane la bord, trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional Satu Mare în jurul orei 11.00, dar piloții au fost nevoiți să opereze un survol de două ore a zonei, din cauza ceții dense.

În final, în jurul orei 13.10, din cauza alertei meteorologice de vreme nefavorabilă, piloții și controlorii de trafic aerian au luat decizia de a redirecționa avionul spre Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Pasagerii vor fi transportați spre județul Satu Mare cu microbuze puse la dispoziție de către autoritățile aeroportuare sau de către operatorul aerian, relatează presasm.ro.

Pe Aeroportul Internațional Satu Mare așteaptă alte zeci de persoane, care trebuiau să se îmbarce pe avion, cu destinația Aeroportul Luton, din capitala Angliei.

În cele din urmă, cursa aeriană a celor de la WizzAir, care trebuia să ajungă inițial la Satu Mare, a decolat de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca cu destinația către Aeriportul Luton, Londra, în jurul orei 15:00.

Comenteaza