Un băiat de 13 ani din Cluj a violat o femeie

Un băiat de 13 ani din Cluj a violat o femeie

Băiatul de 13 ani și un tânăr de 18 ani sunt cercetați după ce ar fi violat, sâmbătă, o femeie în Bistrița.

Victima, o femeie de 52 de ani din localitatea bistrițeană Viile Tecii, a fost acostată pe o stradă din Bistrița și violată în spatele unui bloc. Fapta a fost comisă de un minor de 13 ani din Gherla, ajutat de un prieten de 18 ani din Sărata.

”La data de 20 noiembrie a.c., o femeie de 52 de ani din Viile Tecii a sesizat că a fost victima infracțiunii de viol în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița.

În urma investigațiilor, la scurt timp, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 18 ani din Sărata și un altul de 13 ani din Gherla.

Cei doi au fost depistați, fiind conduși la sediul Poliției municipiului Bistrița. Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 21 noiembrie a.c., a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza