Un bărbat a decedat, iar altul a ajuns la spital după ce au fost electrocutaţi FOTO şi VIDEO

Un bărbat a decedat, iar altul a ajuns la spital după ce au fost electrocutaţi FOTO şi VIDEO
Tragicul incident s-a produs luni în incinta unei Staţii de Transformare din municipiul Dej (Cluj), întregul oraş a rămas fără electricitate.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, două ambulanțe, dar și polițiștii.

Potrivit dej24.ro, una din victime se afla în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, personalul medical aflat la fața locului fiind nevoit să declare decesul acesteia după mai multe zeci de minute de masaj cardio-pulmonar. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Mireșu Mare, județul Maramureș. Acesta era angajat al unei firme private care desfășura lucrări la punctul de transformare din Dej.

La aceeași societate este angajat și celălalt bărbat rănit în vârstă de aproximativ 30 de ani. Acesta a fost găsit conștient de către personalul medical.

"Victima prezenta leziuni de intrare și ieșire a curentului de înalt voltaj. A fost preluat de echipajul cu asistent, s-au acordat primele îngrijiri, a fost evaluat, iar apoi transportat la spital pentru supraveghere și evaluare ulterioară", a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

În urma incidentului, mare parte din municipiu a rămas fără electricitate timp de aproximativ 20 de minute.

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs nefericitul eveniment.

Comenteaza