Un bărbat din Cluj, arestat după ce a comis mai multe tâlhării

Un bărbat din Cluj, arestat după ce a comis mai multe tâlhării
Oamenii legii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul unui bărbat bănuit de comiterea a două tâlhării.

În data de 20 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Bulevardul Eroilor de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra celor două femei care se aflau în locuinţă. Bărbatul a fost imobilizat de către doi martori în curtea imobilului. "Întrucât prezenta un comportament deviant, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la o unitate medicală pentru consult de specialitate, unde a rămas internat", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Totodată, oamenii legii au stabilit că, la data de 22 decembrie 2015, acelaşi bărbat ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Calea Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată. Astfel, ar fi sustras un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se afla în imobil.

Vineri, în urma reţinerii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Comenteaza