Un clujean a găsit pe stradă un portofel cu 3.000 de euro. Ce a făcut cu banii

Un clujean a găsit pe stradă un portofel cu 3.000 de euro. Ce a făcut cu banii
| Foto: https://www.dejeanul.ro/

Ziua în care normalitatea a devenit subiect de știri: o lecție de spirit civic a fost predată de către un bărbat din județul Cluj. Ce a făcut acesta după ce a găsit un portmoneu pierdut în care se aflau 2.900 de euro, dar și mai multe documente și carduri bancare.

Spiritul civic al clujenilor este de lăudat. Ceea ce unii ar numi momentul când a dat "norocul" peste ei, pentru un clujean a însemnat o ocazie de a face un bine.

Un bărbat dintr-o localitate aflată în apropierea municipiului Dej a găsit și un portmoneu pierdut pe o stradă din Dej. În interior se aflau 2.900 de euro, dar și mai multe documente și carduri bancare, arată informaţiile dejeanul.ro

Omul s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Dej pentru a-l preda, cu speranța ca cine l-a pierdut, îl va primi cât mai rapid, suma din interiorul fiind una considerabilă.

Clujeanul nu este la primul gest de solidaritate și spirit civic, anterior predase politiştilor un telefon mobil pe care îl găsise întâmplător și, la fel ca atunci, a spus că predarea bunurilor pierdute de cineva este obligația unui cetățean, o normalitate.

Comenteaza