Un clujean s-a urcat băut la volan și cu permisul suspendat. A fost reținut de polițiști

Un clujean s-a urcat băut la volan și cu permisul suspendat. A fost reținut de polițiști

Este vorba de un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care venea dinspre Florești și a intrat cu mașina într-un parapet.

Potrivit IPJ Cluj, șa data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 19.28, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN1 E60 pe raza comunei Florești.

Din primele informații, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcția Florești spre Cluj-Napoca, la km 481+956, ar fi intrat în coliziune cu parapetul de pe marginea părții carosabile a sensului său de mers, în urma impactului rezultând pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea alcoolscopică bărbatului i-a rezultat  concentrația de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost  condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

Cel în cauză a fost reținut 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

CERCETATĂ PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

De asemenea, la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 06.30 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru control în trafic o femeie de 29 de ani, pe strada Țibleșului din municipiul Dej.

Testarea femeii cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru sărvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza