Un cunoscut designer a murit la Cluj, la doar 29 de ani

Un cunoscut designer a murit la Cluj, la doar 29 de ani

Cunoscut designer vestimentar, tânăra de doar 29 de ani din Satu Mare, stabilită la Cluj, a intrat în moarte cerebrală săptămâna trecută, iar moartea sa a salvat mai multe vieți. 

Brigitta Dachmann, cunoscut designer de pălării din Cluj, a murit săptămâna trecută, la secția ATI II a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, după ce a intrat în moarte cerebrală. 

Pe 9 august, Brigitta fusese alături de iubitul ei la festivalul Electric Castle şi postase fericită fotografiile pe care le-a făcut acolo. O săptămână mai târziu, tânăra în vârstă de doar 29 de ani, suferea de un anevrism cerebral şi intra în moarte clinică, scrie doctorulzilei.ro.

Deși copleşiţi de durere, părinţii au găsit puterea de a ajuta alte de familii. Aceștia au fost de acord cu donarea de organe. "La Cluj, familia îndurerată a unei tinere paciente, diagnosticată în moarte cerebrală la secția ATI II a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, găsea puterea de a ajuta alți oameni, de a oferi altor familii șansa de a-i avea pe cei dragi alături, fiind de acord cu donarea de organe (ficat, rinichi, cord, plămâni) și țesuturi osoase" (vezi AICI).

„Azi a plecat dintre noi un suflet minunat, un om iubit, apreciat de toți din jurul ei, a oferit o stare buna in jurul ei doar prin simpla prezenta. Pentru mine a fost atât iubita, logodnica dar și cel mai bun prieten însă destinul a ales sa ne despartă in cel mai urat mod posibil.

Nu e corect ce s-a întâmplat, a placat dintre noi mult prea devreme, mai avea atâtea planuri și atâtea vise frumoase de realizat. Vei rămâne mereu in inima și in sufletul meu!

Îți multumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am trăit împreuna! Drum lin îngerul meu! Te voi iubi mereu!”, a scris Sorin Mihalca, logodnicul Brigittei, într-un mesaj pe Facebook.

Comenteaza