Un hoț de buzunare din Cluj a bătut un bărbat ce l-a suprins în acțiune. A fost reţinut pentru 24 de ore VIDEO

Un hoț de buzunare din Cluj a bătut un bărbat ce l-a suprins în acțiune. A fost reţinut pentru 24 de ore VIDEO
Un clujean care ar fi surprins un hoț de buzunare "în acțiune", într-o stație de autobuz din centrul orașului, a fost bătut crunt de presupusul răufăcător. Poliția a deschis o anchetă.
">

"În fapt, la data de 18.10.2016, în jurul orei 16:30, în staţia de autobuz din Piaţa Ştefan cel Mare, din Cluj-Napoca, un cetăţean ar fi atenţionat o femeie cu privire la faptul că bărbatul de alături ar fi încercat să îi sustragă bunuri. Drept urmare, bărbatul în cauză ar fi devenit recalcitrant, agresându-l pe cetăţeanul cu spirit civic. Totodată, acesta ar fi spart geamul unui magazin în care persoana vătămată ar fi încercat să se refugieze. Deşi, până în prezent, persoanele vătămate nu au depus plângeri împotriva agresorului, poliţiştii s-au sesizat şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea acestuia la răspundere penală", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

UPDATE, ora 14:00 Bătăuşul a fost identificat în persoana unui bărbat de 26 de ani, din comuna Sânpaul, judetul Cluj. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de azi urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor masuri.

Comenteaza