Un israelian este pe cale de a fi expulzat. Stătea ilegal în Cluj

Un israelian este pe cale de a fi expulzat. Stătea ilegal în Cluj
Un control al poliţiştilor clujeni a descoperit un israelian care stătea în mod ilegal în Cluj. Acesta urmează să fie expulzat din ţară.

Israelianul, în vârstă de 27 de ani, a fost depistat luni de către Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări, Serviciul pentru Imigrări Cluj, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a şederii ilegale a cetăţenilor străini. 

Pe numele acestuia mai exista deja o decizie de returnare de pe teritoriul României pe care israelianul în cauză nua  respectat-o. 

"Având în vedere cele constatate, poliţiştii Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj au dispus măsura de îndepărtare sub escortă şi au condus cetăţeanul străin la Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică, în vederea luării în custodie publică până la îndepărtarea acestuia de pe teritoriul naţional", informează reprezentanţii Inspectoratului General pentru Imigrări. 

După expulzarea din ţară a imigrantului ilegal, acesta nu se va mai putea întoarce pe teritoriul României timp de un an. 

Comenteaza