Video Foto Un nou tip de voluntariat la Cluj! PATRULE ANTI - CERȘETORI, în autobuze și în piețele centrale

Un nou tip de voluntariat la Cluj! PATRULE ANTI - CERȘETORI, în autobuze și în piețele centrale
| Foto: Facebook/ Ogvppfa Svaiczer
Un nou tip de voluntariat la Cluj! PATRULE ANTI - CERȘETORI, în autobuze și în piețele centrale
După Piaţa Avram Iancu şi Unirii, patrulele anti-cerşetori au ajuns şi în autobuzele din Cluj
După Piaţa Avram Iancu şi Unirii, patrulele anti-cerşetori au ajuns şi în autobuzele din Cluj

Membrii Organizaţiei Generale Voluntare pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.) au început patrulele prin autobuzele şi staţiile CTP, împotriva cerşetorilor şi colindătorilor.

"În atenţia instituţiilor competente ale statului!!!

9 decembrie 2019, pe parcursul zilnicei noastre activități de informare în vederea prevenirii faptelor antisociale. În mijloacele de transport în comun, şi în jurul staţiile C.T.P. Activitatea asociaţiei O.G.V.P.P.F.A. a redus numărul de către grupuri şi / sau persoanele cu acordeoane (“colindându-i”,etc) care apelează la mila călătorilor în mijloacele de transport în comun, şi în jurul staţiile C.T.P. Pe liniile 30, 25, 6, 35 .

Mulţi dintre copiii cu acordeoane surprinşi au reacţionat prin a coborî la prima staţie, câţiva au reîncercat a se urca în mijlocul de transport următor, însă şi acolo fiind întâmpinaţi de voluntarii O.G.V.P.P.F.A., s-au arătat dispuşi a-şi stopa intenţia.

La activităţile menţionate au participat membrii voluntari O.G.V.P.P.F.A. cu nr. identificare legitimaţie, respectiv: nr.1,nr.3,nr.2, nr.15, nr.16,nr.110, nr.111, nr.112, nr.114. Membrii voluntari ai O.G.V.P.P.F.A. sunt pregătiţi să observe, să sesizeze problemele observate sau provocările care vin din spaţiul public; direcţionându-le în vederea soluţionării acestora către instituţiile competente ale statului", a postat Alexandru Buga, Colonel de Poliţie în rezervă şi Prim-Vicepreședintele Asociaţiei, pe Facebook.

Organizaţia acţionează şi în Piaţa Unirii pe parcursul Târgului de Crăciun, "pentru activități de prevenire a faptelor antisociale".

De asemenea, organizaţia a participat de-a lungul timpului la acţiuni asemănătoare şi în Piaţa Avram Iancu, pentru a asigura ordinea în timpul unor slujbe religioase.

Comenteaza