Un nou zbor internațional de pe aeroportul din Cluj

Un nou zbor internațional de pe aeroportul din Cluj
Luni după-amiază, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu", a avut loc zborul inaugural Lufthansa pe ruta Cluj-Napoca - Frankfurt.

Începând de astazi, cunoscuta companie aeriană germană va opera un zbor zilnic pe ruta Frankfurt si retur cu o durată de două ore. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Embraier care le ofera pasagerilor 100 de locuri, atât la clasa business, cât și la clasa economy, clienții români putând alege din Frankfurt circa 160 de conexiuni din peste 70 de țări. 

Compania Lufthansa mai operează pe aeroportul clujean și pe o altă rută, Cluj-München, deschisă în urmă cu 9 ani, 

"Cu acest nou traseu, clienților noștri li se vor oferi mai multe conexiuni și mai mult acces la destinații din întreaga lume. Având un zbor de două ore, pasagerii noștri pot ajunge cu usurință în mai multe destinații internaționale, cum ar fi: Bankok, Singapore, Hong-Kong, Rio de Janeiro.", a declarat Peter Pullem, director regional Lufthansa pentru Europa Centrală și de Sud-Est.

"Deschiderea zborurilor directe Lufthansa între Cluj-Napoca si Frankfurt, este o etapă importantă în dezvoltarea operațiunilor de zbor ale companiei germane de pe aeroport, companie prezentă la Cluj încă din anul 2008. Zborurile zilnice spre Frankfurt vor permite pasagerilor care călătoresc din SUA și Canada să aibă o conexiune facilă spre Cluj-Napoca. Avem convingerea că acest nou zbor va deveni foarte popular printre pasagerii noștri", a declarat David Ciceo, director general al Aeroportului Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

 

 

Comenteaza