Un poliţist din Cluj a intrat cu maşina de serviciu într-un pod. Ar fi fost băut şi nu a raportat incidentul

Un poliţist din Cluj a intrat cu maşina de serviciu într-un pod. Ar fi fost băut şi nu a raportat incidentul

Un poliţist din Huedin a făcut accident cu maşina de serviciu. Nu a raportat incidentul, iar testele efectuate a doua zi arătau că ar fi consumat alcool.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"În legătură cu informaţiile vehiculate în spațiul public, referitoare la autoturismul de serviciu aparţinând Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, marca Dacia Logan, avariat în urma unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, facem următoarele precizări:

Autoturismul marca Dacia Logan, aflat în dotarea Secției 8 Poliţie Rurală Huedin, a fost avariat în urma unui eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale, produs la data de 7 mai, în jurul orei 22.00, pe DJ108 C, în localitatea Mărgău, din județul Cluj, în timp ce era condus dinspre localitatea Scrind-Frăsinet spre Huedin. 

Ajuns la kilometrul 51+550 de metri, pe fondul altor preocupări ale conducătorului auto, acesta a părăsit partea carosabilă, pe partea dreaptă a sensului său de mers şi a intrat în coliziune cu un pod. La volan se afla un polițist care nu a raportat evenimentul până în dimineaţa zilei de 8 mai, când a şi fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj a dispus în cauză efectuarea de verificări, de către polițiștii Biroului Control Intern, sub aspectul neraportării evenimentului şi a comportamentului nedeontologic, faţă de poliţistul aflat la volan", transmite IPJ Cluj.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj neagă informația conform căreia în autoturism s-ar fi aflat şi şeful Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin. "Ofiţerul nu prezintă leziuni corporale, iar la ora producerii evenimentului rutier se afla acasă, cu familia", se arată într-un comunicat remis presei.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza