Update Un poliţist din Cluj, reţinut după ce a violat o tânără în timpul unei petreceri. Iubitul nu a auzit-o ţipând din cauza muzicii

Un poliţist din Cluj, reţinut după ce a violat o tânără în timpul unei petreceri. Iubitul nu a auzit-o ţipând din cauza muzicii

Acuzaţii grave pentru un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Cluj, după o petrecere de pomină care avut loc la o cabană, weekendul trecut. Se pare că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi obligat o femeie să întreţină relaţii sexuale cu el.

Aceasta a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii. Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă, conform observator.news.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a confirmat că agentul este cercetat pentru viol și că a fost arestat preventiv.

"La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de polițist. În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, potrivit polițiștilor, "cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție".

Comenteaza