Un poliţist în misiune s-a răsturnat cu maşina VIDEO

Un poliţist în misiune s-a răsturnat cu maşina VIDEO
Un poliţist aflat în misiune a pierdut ieri seară controlul asupra autovehiculului pe care îl conducea şi s-a răsturnat pe marginea şoselei.

Incidentul ce a avut loc în jurul orei 19:00, pe DN 1C, pe raza localităţii Jucu, s-a produs după ce un agent de poliţie care se întorcea spre Dej dintr-o misiune a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din Cluj-Napoca, Gherla şi Dej, care au început cercetările cu privire la circumstanţele producerii accidentului. 

În urma impactului, poliţistul a scăpat nevătămat, iar pagubele materiale rezultate au fost nesemnificative. 

"Un agent de poliție de la Dej, aflat într-o misiune operativă, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Dej, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Din primele verificări reiese că valoarea acestora nu este semnificativă. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și cuantumul exact al pagubelor materiale. Totodată se va declanșa o anchetă internă", a declarat pentru Someseanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Poliţistul susţine că i-ar fi ieşit ceva în faţă, motiv pentru care a tras brusc de volan pentru  a evita impactul. 

 

Comenteaza