Un restaurant din Iulius Mall, închis temporar. Alte unităţi au fost amendate

Un restaurant din Iulius Mall, închis temporar. Alte unităţi au fost amendate
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au desfăşurat un control la 10 unităţi de alimentaţie publică în zona food court a mall-ului din Gheorgheni. O unitate a fost închisă temporar, iar pentru celelalte nouă au fost aplicate amenzi în valoare de 13.000 lei.

Abaterile identificate au fost legate de nerespectarea condiţiilor de păstrare, depozitare a materiilor prime, produselor finite, lipsa elementelor de identificare caracterizare a semipreparatelor din blocul alimentar şi etichetarea incompleta a ingredientelor şi semipreparatelor culinare.

Unitatea alimentară închisă temporar îşi va putea relua activitatea abia după modernizarea spaţiului în care-şi desfăşoară activitatea.

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor îi sfătuiesc pe clujeni să refuze produsele alterate, care prezintă aspect necorespunzator sau provin din spaţii unde igiena lasă de dorit. La primirea comenzii, clienţii trebuie să solicite şi să păsteze bonul de casă pentru a putea avea putea avea dovadă în cazul în care doresc să reclame un anumit producător.

Astfel de controale vor avea loc în perioada următoare şi la Polus Center.

Etichete
Comenteaza