Un șofer care a lovit două mașini și a dispărut, găsit după o "anchetă" deschisă de clujeni pe Facebook

Un șofer care a lovit două mașini și a dispărut, găsit după o "anchetă" deschisă de clujeni pe Facebook

Șoferul a dispărut de la locul accidentului, joi seara, după ce a lovit două mașini în Gheorgheni. Acesta s-a "predat" după ce a stârnit o adevărată acțiune de identificare pe Facebook.

Clujenii sunt solidari la nevoie! O arată și implicarea șoferilor pe pagina Info Trafic jud. Cluj după ce un șofer a anunțat faptul că este căutat un BMW a cărui șofer ar fi lovit două mașini și ar fi fugit de la locul accidentului.

”Pe strada Bistriței, un BMW seria 7 negru condus de un tânăr a lovit două mașini, era să accidenteze doi pietoni și a fugit de la locul accidentului. S-a întâmplat la 21:51.

Dacă cineva a văzut o astfel de mașină avariată în acest interval de timp, apreciez dacă ar comenta numărul de înmatriculare”, a scris V.N. pe Info Trafic jud. Cluj.

Informațiile au început să apară imediat: ”Erau niște prieteni pe trotuar exact atunci când a lovit mașinile de pe strada Bistriței, s-au speriat, din câte au văzut, este de SATU MARE”/ ”numa pe spate avea număr, fata era praf ...”/”A ieșit de pe Bistritei si a luat-o înspre Cipariu! E un Bmw seria 7, negru!”/ ”L-am văzut la ora 22:30 pe str Alverna. Era un BMW seria 7 negru avariat grav în partea din fata. Șoferul era un bărbat”/”De pe Titulescu a mers pe Albini. Eu l-am prins la intrarea in Brancusi”

În cele din urmă, șoferul vinovat ”încolțit” pe Facebook a decis să-l contacteze pe cel care-l căuta: ”Am fost contactați de un domn care spune că a fost șoferul vinovat. Am făcut constatarea la poliție.
Mulțumesc tuturor pentru informații!”.

Comenteaza