Un șofer mangă a luat-o la sănătoasa după ce a lovit mai multe mașini în parcarea unui supermarket

Un șofer mangă a luat-o la sănătoasa după ce a lovit mai multe mașini în parcarea unui supermarket

Un clujean s-a ales cu dosar penal după ce, în timp ce conducea băut, a lovit mai multe mașini aflate în parcarea unui supermarket din Turda și a plecat.

Joi, 24 februarie, în jurul orei 14.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în parcarea unui supermarket din oraș, s-a produs un eveniment rutier soldat cu avarierea mai multor vehicule, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat,  stabilindu-se că este un bărbat de 52 de ani, din municipiul Turda.

Potrivit IPJ Cluj, testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concetraţie de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, bărbatului i-a fost solicitată deplasarea la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

loading...
Comenteaza