Un tânăr a murit după ce a căzut de la etajul 4

Un tânăr a murit după ce a căzut de la etajul 4

Un tânăr și-a pierdut viața după ce a căzut, duminică, de la etaj. Polițiștii clujeni au deschis o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, în Dej, pe strada 1 Mai. La fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță de la Dej și încă una, în sprijin, cu medic, de la Gherla, însă bărbatul, un tânăr de 26 de ani, nu a mai putut fi salvat, relatează Dej24.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă în cazul tânărului decedat după ce a căzut de la etajul 4 și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

”Am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui imobil situat pe strada 1 Mai din Dej. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări, context în care au aflat că este vorba despre un tânăr de 26 de ani care locuia în imobilul respectiv.

Echipajul medical a declarat decesul bărbatului. Urmează să se stabilească exact împrejurările în care a survenit acest incident în cadrul anchetei care a fost deschisă”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Comenteaza