Foto Un tânăr din Cluj a construit un trabant din zăpadă. Ideea i-a venit de la mașina sa personală

Un tânăr din Cluj a construit un trabant din zăpadă. Ideea i-a venit de la mașina sa personală

Premiul pentru „cea mai năstrușnică idee” îi revine unui tânăr din localitatea Vișea, în comuna Jucu din județul Cluj care și-a demonstrat iubirea față de mașina sa, un trabant vechi de 48 de ani, construind o replica 1 la 1 din zăpada din curtea casei. 

Ninsorile căzute în ultimele zile, bucuria copiilor, au dat startul pentru joacă și săniuș, iar cei mai harnici au trecut la treabă și au făcut oameni de zăpadă. Lacy Bucur alături de fratele său, Csongor, au avut o idee mai specială, pentru care au muncit câteva ore bune. Ce au obținut? O „operă de artă” care rar s-a mai văzut. 

Un tânăr din Cluj a construit un trabant din zăpadă
Povestea adevăratului trabant 

„În 2017 am renovat o casă la cineva din Cluj. Omul mi-a arătat un Trabant pe care-l avea în curte și am zis pe loc că eu îmi doresc mașina aceea. Proprietarul mai avea permisul auto valabil încă doi ani și a zis că nu o vinde. Ca să-l conving, i-am plătit un avans și i-am zis că vin peste 2 ani după Trabant.

Așa l-am convins, iar în 2019 am fost la om, am cumpărat mașina și am adus-o acasă. Mașina are 48 de ani și merge bine. Ce mai mare senzație e când mă duc cu ea la ITP, mai mult stau acolo pentru poze decât pentru inspecție!” , a povestit tânărul, potrivit gherlainfo.ro.

Un tânăr din Cluj a construit un trabant din zăpadă
Altă proiecte din zăpadă 

În gospodăria din Vișea, construcțiile din zăpadă nu sunt o premieră. În urmă cu doi ani, cei doi frați au profitat de materia primă din belșug și au ridicat un om de zăpadă uriaș, de aproape 2,50 metri.

Comenteaza