Un tânăr din Florești a fost arestat pentru tentativă la tâlhărie calificată

Un tânăr din Florești a fost arestat pentru tentativă la tâlhărie calificată

Polițiștii clujeni au anunțat că au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a încercat să tâlhărească o persoană vârstnică. 

"În cursul zilei de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Căpușu Mare au identificat și reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 25 de ani, din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei tentative de tâlhărie calificată.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 02.50, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea Căpușu Mic, unde, sub amenințarea cu un obiect contondent, ar fi solicitat unei persoane vârstnice să îi înmâneze sumele de bani pe care le deține, fără a reuși acest demers, părăsind respectiva locație.

Cercetările demarate de polițiști și activitățile investigativ-operative au condus la identificarea persoanei care ar fi săvârșit fapta, respectiv un bărbat de 25 de ani, din Florești, care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cel în cauză a fost prezentat magistraților Judecătoriei Huedin, fiind emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis IPJ Cluj. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza