Unde a fost găsită adolescenta de 15 ani, dată dispărută/ Polițiștii au deschis un dosar penal pentru act sexual cu minor

Unde a fost găsită adolescenta de 15 ani, dată dispărută/ Polițiștii au deschis un dosar penal pentru act sexual cu minor

Minora de 15 ani, din comuna Agireșu, dată dispărută de acasă, a fost găsită. Aceasta a luat ieri după-amiază un tren din Aghireșu spre Cluj-Napoca.

"Minora plecată voluntar, CHIȘ NATALIA - MARIA a fost depistată ieri, 29 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, pe raza comunei Mihai Viteazu, județul Cluj, în urma activități lor derulate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 9 Poliție Rurală Turda, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin", au transmis polițiștii clujeni.

Potrivit acestora, la momentul depistării, adolescenta se afla la o stână de oi din extravilanul comunei, în acel loc fiind identificat și un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Alba.

"Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", mai precizează IPJ Cluj.

Comenteaza