Urmărire ca în filme la Cluj. Cursa s-a încheiat cu două accidente

Urmărire ca în filme la Cluj. Cursa s-a încheiat cu două accidente
Un clujean fără permis i-a pus pe jar pe poliţiştii din Câmpia Turzii. Cursa nebună s-a terminat cu două accidente.

"La data de 8 octombrie, în jurul orei 00:45, poliţiştii din Câmpia Turzii au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care circula pe DJ 150, pe raza localităţii Viişoara.

Conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul de oprire al agentului poliţiei rutiere, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au trecut la urmărirea respectivului autoturism, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea şi a fost implicat într-un eveniment rutier, intrând în coliziune faţă-spate cu un autovehicul parcat, iar după impact a fugit de la faţa locului, abandonând autoturismul pe un teren viran, din localitatea Luna, judeţul Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, cel în cauză a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Aiton. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere", se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului.. 

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul Penal. În cursul zilei de luni, bărbatul a fost prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

În timpul urmăririi, echipajul de poliţie a fost implicat într-un accident rutier. Pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs, au fost declanşate verificări interne.

Comenteaza